Enkelt søk

 

  Detaljert søk

Navn
Sted eller Postnummer
Søkebegrep/ Bransje
 
Søkeresultater per side
25 50 100

Søketips
Når du oppgir et begrep under søke, søker systemet alltid fra begynnelsen av et ord etter overensstemmelser. Eksempel: Hus

som søkeresultat vises alle begrep som begynner med HUS: HUSTEKNIKK, HUSHOLDNINGSVARER, MEGLERE- OG HUSFORVALTNING

For søk etter ordbestanddeler kan det oppgis en * foran. Dette søket fører til en omfangsrik resultatliste, og tar riktignok noe mer tid. Eksempel: *hus

som søkeresultat vises alle begrep som inneholder HUS: HUSDYR, HUSHOLDERSKE, men også VAREHUS.


Norsk Internett Register – Hva er det?
I Norsk Internett Register for yrkesmessige deltakere er internettaktive bedrifter, selvstendige, organisasjoner og offentlige innretninger sortert etter bransjer med nedtegnete nettsider. Med andre ord: I Norsk Internett Register finner du kontakt med de norsk internettdeltakerne, som ikke presenterer seg kun av private, men også av profesjonelle grunner med en hjemmeside på nettet. Vi ber deg være oppmerksom på at pga. de spesielle trekkene ved mediet Internett, som er utsatt for stadig endring, kan det ikke garanteres at registeret til enhver tid er fullstendig og aktuelt.

Hvorfor finnes Norsk Internett Register?
Norsk Internett Register for forretningsdeltakere med hjemmeside er ikke bare enda en global søkemotor. Heller tvert imot – Norsk Internett Register setter velgjørende grenser for World WideWebs uendelighet. Her søker du nøyaktig i stjernesystemet til orbiten, da du er hjemme, for i Norsk Internett Register er kun norske, ikke-private internettdeltakere registrert. Norsk Internett Register hjelper deg til å finne nye forretningspartnere, kunder eller leverandører spesielt innen Norge på WorldWideWeb.

Hvem lager Norsk Internett Register?
Norsk Internett Register for forretningsdeltakere produseres i den tyske mediemetropolen Hamburg fra DAD Deutscher Adressdienst GmbH. Her er et team av selgere, programmerere, grafikere, datafreaker og datakunstnere med mange års erfaring i internasjonal forretningskommunikasjon opptatt med å samle bedrifts- og kommunikasjonsdata og nyttegjøre og stille disse til din disposisjon på Internett ved hjelp av siste teknologi.

Hvorfor skulle jeg stå i Norsk Internett Register?
Motspørsmål: Hvorfor ikke? Ærlig talt: Du har gått på nettet med produktene eller tjenestene dine for å la profileringen din gå langt ut over det regionale området på denne forholdsvis gunstige plattformen. Du ønsker ikke bare å være til stede på Internett, men også bli sett. Det er greit! I Norsk Internett Register blir du funnet - og det akkurat av de interessentene som målrettet søker forretningsinformasjon i Norge.

Fint og bra – og hva koster det meg?
Registreringen av dine grunnleggende data (firmanavn/navn, sted, bransje og internettadresse) koster der ingenting, null, niks! Du sender oss bare dine registreringsdata – og dermed er du oppført! Kostnader oppstår kun hvis du ønsker en uthevet oppføring og en annonsering.

Hvordan kan jeg stå i Norsk Internett Register?
Hvis du ønsker å bruke Norsk Internett Register for bedriftsdeltakere som multiplikator for reklamebudskapet ditt, bruk en annonse! Våre kunderådgivere informerer deg om muligheter, avtalebetingelser og kostnader.impressum
copyright
privacy